Kanal D'nin Bodrum Masalı'nda Fırtınalı Bölüm

Kanal D'nin Bodrum Masalı'nda Fırtınalı Bölüm

Yarın akşam 8. bölümü yayınlanacak olan Bodrum Masalı, heyecan dolu sahneleriyle seyirciyi bekliyor. TMC'nin yapımcılığı ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı'nda sorunlar bu hafta çözülecek mi?

Yaz sezonunda başlayan ve kış sezonunda da devam etmesi kararlaştırılan Kanal D'nin iddialı dizisi Bodrum Masalı yeni bölümüyle yine heyecan yaratacak. TMC'nin yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunu Şevval Sam, Timuçin Esen, Alperen Duymaz, Murat Aygen, Hilmicem İntepe gibi isimler oluşuturuyor. Bu bölümde Faryalı ile Ateş'in yüzleşmesi, Evren ile Yıldız'ın durumu ve birçok olay yaşanacak.

Ortalık karışmıştı!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 7. bölümüyle Bodrum Masalı izleyicisi yine heyecanı doruklarda yaşamıştı. Yıldız'ın Evren'den boşanacağını Faryalı'ya söylediği plajın açılış partisinde Su konuşulanları duymuş ve çok kızmıştı. Kelebek'in alacaklılarının bastığı partide Cenk Su'nun gözüne girmek için fırsat kollamıştı. Ateş'in Aslı'yla yakınlaşmasından hoşlanmayan Alara da duruma müdahale ederek Aslı'nın Yiğit'le arasını yapmaya çalışmıştı.

Bu Hafta Çözülecek Mi?

Geçen bölümde karışan olayların bu hafta çözülüp çözülmeyeceği seyircinin merak konusu. Yıldız'ın bakmaya başladığı İpek'in hastaneden çıkarılmaya çalışılması duyulur. Faryalı bu duruma müdahale ederek düzeltmeye çalışır. Evren ise Gözde ile Gönenç'in ilişkisinden rahatsız olmaktadır. Bunu bozmak amacıyla da Cahit ve Uzay'ın yardımını alır. Plan kurarlar. Ateş ile Aslı ise onları engellemek isterler. Bu nedenle harekete geçerler. Bu sırada Evren ile Gözde'nin büyük sırrının ortaya çıkma tehlikesi vardır.

Bodrum Masalı, merakla beklenen yeni bölümüyle 13 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'da Kanal D'de...

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.