İÇERDE 4. BÖLÜMÜ İLE EKRANLARA KİTLEDİ

İÇERDE 4. BÖLÜMÜ İLE EKRANLARA KİTLEDİ

Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin baş rollerini paylaştığı yakışıklı oyuncuları bir araya getiren dizi İçerde yine reyting rekorları kırdı.

Çağatay Ulusoy 4. Bölümde kardeşinin yaşadığını öğrendiği sahnede sergilediği oyunculuk ile tüm sosyal platformlarda kendinden bahsettirdi. Bu bölüm söylediği "Ela gözlüm ben bu elden gidersem, zülfü perişanım kal melül melül..." dizelerini de seslendiren Çağatay Ulusoy sesinin güzelliği ile hayranlarına hayran ekledi. Dizinin son sahnesinde Sarp'ın gözyaşları izleyenleri hüzne boğdu.

Dizinin sadece oyuncuları ile ön plana çıktığını söylemek diziye haksızlık olur. İçerde de bildiğimiz yavaş ilerleyen bir sonraki adımda neler olacağını tahmin edebileceğiniz bir senaryo değil. Her an kendimizi yeni bir sürprize hazırlamalıyız.  Senaristler Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu bize bir sonraki bölümü iple çekeceğimiz pek çok nokta ile baş başa bırakarak bölümü sonlandırıyorlar. Ezel ve Karadayı'nın da yönetmenliğini yapmış olan Uluç Bayraktar yine mükemmel bir işe imzasını atıyor. 

NECİP, YUSUF MÜDÜR ÇIKTI!

4. Bölümde Sarp'ın babasını tek tanıyan kişi olan Necip'in Yusuf Müdür olduğu anlaşıldı. Tüm izleyenler için bu büyük bir sürpriz oldu. Senarist Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu'nun bizim için hazırladıkları başka bir sürpriz var mı bunu önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

MELEK İÇERDEKİ KÖSTEBEĞİN SARP OLDUĞUNU ANLADI!

Sarpla arasında duygusal bir yakınlaşma olan Melek, Sarp'ın sorduğu sorular ve Mert'in getirdiği istihbarat yüzünden Sarp'ın köstebek olduğunu anladı. O anda Sarp'ı açık etmeyen Melek'in ne yapacağını öğrenmek için bir sonraki Pazartesi'yi beklemek zorundayız.

Davut Meleğe olan duygularını belli eden bir konuşma yaptı ve Sarpla olan yakınlaşmanın farkında olduğunu belli etti ve Meleği açık açık tehdit etti. Davut'un bu yakınlaşmadan haberinin olması hangi olaylara gebe ilerde göreceğiz.

Celal babanın adamı Alyanak Sarp'ın bir önceki bölüm hayatını kurtaran kişinin Mert olduğunu anladı. Bir sonraki bölüm bunu Celal Baba'ya söyleyecek. Bakalım neler olacak?

Celal babanın karısı Yeşim'in bakışlarında Sarp'ı beğendiği belli oluyor. Bu beğeni yakınlaşmayı doğurursa Celal Baba'yı düşünürsek dizide yeni bir psikolojik gerilim faktörü daha ortaya çıktı demektir.

MERT VE EYLEM YAKINLAŞMASI

Mert ve Eylem arasındaki duygusal yakınlaşma 4. bölümde açığa çıktı. Fakat bu yakınlaşmayı ve Füsunla Mert'in yan yana olamasını istemeyen Celal babanın Mert'e kurduğu oyun sonucu yaralar aldı.Celal Baba, Davut'u Sarp'ın annesinin lokantasına yollayarak "oğlunu vuran polisi daha ne kadar doyuracaksın" yazılı bir not bıraktırdı. Eylem Sarp'ı Mert'in vurduğunu düşündüğü için Mert'e bir rest çekti.

18 Ekim'de yayınlanacak olan 5. Bölüm Fragmanı yayınlandığı anda sitemizde olacak.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.