Cem Yılmaz' ın Yeni Filmi ' Ali Baba ve 7 Cüceler' Çekimi Bulgaristan' da Start Verdi!

Cem Yılmaz' ın Yeni Filmi ' Ali Baba ve 7 Cüceler' Çekimi Bulgaristan' da Start Verdi!

2004 yılında yönetmenlik ve sinema oyunculuğuna atanan Cem Yılmaz'ın en son filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler' ' in çekimlerine Bulgaridtan' da başlandı. Film Gereği kılıktan kılığa giren Yılmaz, yine seyircilerini vizyon başına kilitleyecek

Başarılı komedi oyuncusu Cem Yılmaz yeni cinema filmi Ali Baba ve 7 Cüceler için Bulgaristan’da kılıktan kılığa giriyor. Fenomen oyuncu Cem Yılmaz daha önce filimleri gibi bu filmde de bir çok kılığa giriyor.

 

Ünlü komedyen, senaryosunu da yazdığı filmde aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturuyor.Ünlü komedyene başrolde Çetin Altay, Irina Ivkina ve Zafer Algöz’ün eşlik ettiği, 140 kişilik bir teknik kadroyla çekilen film, ekim ayında vizyona girecek.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.