CHP Gençlik Kolları’nın açlık grevi son buldu

CHP Gençlik Kolları’nın açlık grevi son buldu

Nuriye ve Semih'e destek adı altında başlatılan açlık grevi sonlandırıldı. Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek amaçlı başlatılan dört günlük grev son buldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ümraniye ve CHP Ataşehir Gençlik Kolları OHAL KHK’siyle birlikte işlerine son verilen ve sonrasında tutuklanan akademisyen olan Nuriye Gülmen ve öğretmen olan Semih Özakça için açlık grevi başlatmıştı. Yapılan grev 26 Mayıs’ta Deniz Gezmiş Parkı’nda başlamıştı. “Bedenler açlıkla sınanıyor, annelerimiz yerlerde sürükleniyor! Ölüm değil çözüm istiyoruz” sloganı altında açlık grevine başlayan gençler, Deniz Gezmiş Parkı’nda basın mensuplarına yapmış oldukları açıklamayla 29 Mayıs tarihinden itibaren açlık grevlerini sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.