CHP'li Selina Doğan'dan skandal tweet

CHP'li Selina Doğan'dan skandal tweet

CHP'li vekil Selina Doğan, canlı bombayı 'mağdur' gibi gösteren skandal tweet attı, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'den sert tepki geldi. Selina daha sonra tweet'ını sildi.

CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan, Ankara saldırısının canlı bombası hakkında sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. 

SKANDAL TWEET

35 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep olan YPG kampında eğitilmiş olan PKK'lı canlı bomba hakkında "1992 doğumlu bir kadını, vücudunu patlatarak ölüm saçmaya iten sebepleri konuşmadıkça terörle mücadele yalandır" şeklinde tweet atan CHP'li vekil, teröristi adeta mağdur gibi gösterirken, saldırıdan devleti sorumlu tuttu. 

METİNER'DEN SERT TEPKİ

Selina Doğan'ın bu twitine tepki gösteren AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner ise attığı tweet'e, "Terörist IŞİD'li olsaydı aynı şeyi demeyecek olan CHP'nin, PKK'lı teröristleri nasıl koruduğunun delilidir bu" ifadelerini kullandı. 

metinerden-sert-tepki.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.