Diriliş Ertuğrul'dan Son Çıkış'a Transfer Oldu!

Diriliş Ertuğrul'dan Son Çıkış'a Transfer Oldu!

Ekranların vazgeçilmez dizisi'Diriliş Ertuğrul'un baş karakterlerinden Kurdoğlu; Hakan Vanlı' nın, dizi finali sonrasında hangi projelerde yer alacağı merak konusu olmuştu. İşte Kurdoğlu' nun yeni dizisi...

Birçok dizi ve film projesinde yer alan başarılı oyuncu, son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde ’Kurdoğlu’ karakterini canlandırmıştı. Dizinin kötü karakteri olarak, izleyicilerin hem nefretini, hem beğenisini kazanan usta oyuncu, TRT1 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan "Son Çıkış" adlı dizide başrol oyuncularından biri olarak ekranlarda olacak.

Uyuşturucu ile mücadelenin anlatılacağı dizide Hakan Vanlı’ya, Furkan Palalı, Tolga Güleç, Dolunay Soysert, Deniz Barut gibi ünlü oyuncular eşlik edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.