Erdoğan : Biz, 6-7-8 Ekim olaylarında o eş başkana onu dedik.

Erdoğan : Biz, 6-7-8 Ekim olaylarında o eş başkana onu dedik.

Erdoğan : Biz, 6-7-8 Ekim olaylarında o eş başkana onu dedik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ardahan'da konuştu.

Dün Diyarbakır'da gerçekleşen saldırı hakkında da açıklamalarda bulunan Erdoğan şunları söyledi:

"Bunlar herhangi bir partiye yönelik değil. Yarın yapılacak seçimlere gölge düşürmek için provakatif bir eylem. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa, ölenlerin yakınlarına sabır diliyorum.

Biz, 6-7-8 Ekim olaylarında o eş başkana onu dedik.

Aradım telefonuma çıkmıyor. Çık. Bu kadar uzakta yani o. Çünkü meydanlarda onlar istediğini söyleyecek biz onlara bir şey deyince rahatsız olacaklar.

Ben insani görevimi yapayım dedim ve yaptım. Dün canlı yayında açıklama yaptım. Görevimi bitirdim.

Aman ha biz hep birlikte sandıklara sahip çıkacağız ve yüksek katılım sağlayacaksınız. Korkuyu korkutacaksınız. Allah'ın verdiği canı sadece O alır. Korkmak yok. Hepimiz vaademizi yaşıyoruz. 
Bilelim ki bunların oyunları yarın bozuluyor.

Bunu siz bozacaksınız. ABD'deki Almanya'daki gazeteler ne yazarsa yazsın bu tezgahın merkezinde de bölücü örgütün arkasındaki partiyi yerleştirdiler. Bakın ne konuşuyorlar şimdi. Sadece barajı aşacak mı? Aşmayacak mı?

Ya hu millet aşsın derse aşar aşmasın derse aşmaz. Milletin iradesine saygı duyacaksın.

Silahla demokrasi olmaz. Fikirle, oyla demokrasi olur. Biz bunlara bırakın silahları burada kalacaksanız silahsız olacaksınız dedik."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.