Gölköy İlçe Kaymakamı Tuncay Kaldırım halktan özür diledi

Gölköy İlçe Kaymakamı Tuncay Kaldırım halktan özür diledi

Ordu Gölköy İlçe Kaymakamı iftar sonrasında ziyaret ettiği yaşlı çiftin evindeki görüntüler karşısında kendisini tutamadı ve halkından özür diledi.

Orgu Gölköy İlçesi Kaymakamı Tuncay Kaldırım, vekaleten kaymakam olarak Gölköy ilçesine atanmıştı. Yaklaşık 4 gün önce Asaleti tamamlandı ve ataması yapıldı. Kaymakam Kaldırım, ilçe halkı ile oturup yemek yedi, yeri geldi hayvanlara beraber baktı, halk ile iç içe oldu ve bu güzel davranışları halk tarafından büyük ilgi gördü.

Ramazan ayında imamların, okul müdürlerinin iftarlarını fakir aileler ile birlikte açmalarını isteyen Kaymakam Tuncay Kaldırım, kendiside her iftar için bir fakir ailenin evine gitmekte.

Sosyal medya hesabı üzerinden bunu paylaştı; 'Teravih namazından sonra yaşlı bir teyzemizi ziyaret ettik. Teyzemizin eşi ile birlikte kaldığı bu yeri görünce, ilçenin başı olarak görevimi tam ve bihakkın yapamadığımı gördüm. Daha çok çalışmamız, daha az dinlenmemiz gerekiyor. Başta teyzemiz ve eşi olmak üzere tüm Gölköy halkından özür dilerim. Haklarınızı helal ediniz'


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.