Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali'nden Kare Kare

Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali'nden Kare Kare

Kastamonu İnebolu'da her yıl düzenlenen Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali, gün be gün renkli görüntüleri ile devam etmekte. MHP' li Belediye Başkanı Engin Uzuner'in Takım Kıtafetli Jet-ski gösterisi sonrasında..

Kastamonu'nun İnebolu İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali'nde, Belediye Başkanı MHP'li Engin Uzuner, takım elbisesiyle bindiği jet-ski ile denize açılarak kısa bir gösteri yaptı.

 

Festivalin açılışında, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Gürcistan halk dansları grupları ile İnebolu Belediyesi Heyamola ekibi gösteri sundu. İnebolu Belediyesi ekibi ile Yunan halk oyunları ekibinin gösterilerindeki büyük benzerlik dikkat çekti. Her iki ekipteki erkek oyuncular kule oluşturup dönerek oyunlarını sahneledi.

Daha sonra kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Kortejde Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar da yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.