İyi Parti kuruldu: "Ben Cumhurbaşkanı olacağım"

İyi Parti kuruldu: "Ben Cumhurbaşkanı olacağım"

Meral Akşener’in siyasi yürüyüşü bugün Ankara’da İyi Parti olarak başladı. Akşener, partisinin kuruluş dilekçesini verdikten sonra kurucular kurulu ile Ankara’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde taraftarlarının karşısına çıktı.

MHP’den ihraç edildikten sonra yeni bir parti kurma çalışmasını yürüten Meral Akşener, partisinin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı’na verdi. Akşener, partisinin adını İyi Parti olarak belirledi. Parti’nin logosu ise mavi zemin üzerine 8 ışınlı sarı güneş oldu.

Ankara Yenimahalle’de Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde taraftarlarıyla buluşan Meral Akşener, burada yaptığı konuşmada “Başbakan Meral” sloganlarına, “Ben artık Cumhurbaşkanı olacağım” cevabını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum