Kocaman'dan Tekoğul'a ziyaret

Kocaman'dan Tekoğul'a ziyaret

Cumhur İttifakı ve AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul'u makamında ziyaret etti.

28 Şubat Dünya Sivil Savunma Günü vesilesi ile Cumhur İttifakı ve AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Özcan Aktoprak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın ve ilçe yöneticileri AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul'u makamında ziyaret etti.

KOCAMAN’A BAŞARILAR DİLEDİ

31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Kartepe Belediye Başkan adayı Kocaman’a başarılar dileyen ve ziyaret dolayısıyla teşekkür eden AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Sivil Savunma Günü hakkında bilgi verdi.  AFAD İl Müdürü Tekoğul’a teşekkür eden Belediye Başkan adayı Kocaman “Kartepe halkıyla her zaman iç içe olduk, bundan sonra da iç içe olacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.