Kurtulmuş, Görmez'den brifing aldı

Kurtulmuş, Görmez'den brifing aldı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanlığını ziyaret edip Başkan Mehmet Görmez'den brifing aldı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanlığı'nı ziyaret etti.  Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada,  65. Hükümet'in kurulmasıyla birlikte başbakanlığa bağlı kurumlar arasında yeni  görev paylaşılması yapıldığını ve bu çerçevede Diyanet İşleri Başkanlığının  kendisine bağlı bir kurum haline geldiğini anımsattı.   

Diyanet İşleri Başkanı Görmez ve başkan yardımcılarından kurum  hakkında brifing almak için bu ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Kurtulmuş,  şunları kaydetti:"İnşallah önümüzdeki dönemde Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı  kurumlar, şimdiye kadar olduğu gibi başarılı hizmetlerini, din hizmetlerini  sürdürmeye devam eder. Siyasi irade olarak da bizim yapmamız gereken işleri bugün  burada konuşacağız. Önümüzdeki döneme ilişkin Diyanet İşleri Başkanlığının yeni  perspektifleri, bu faaliyet alanlarının daha etkin bir şekilde genişletilmesi  için yeni atılacak adımlar konusunda da bugün karşılıklı olarak müzakerelerde  bulunacağız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.