Manisa'lı araç sahipleri Cumhurbaşkanı gelecek diye bazı yollar ulaşıma kapatıldı!

Manisa'lı araç sahipleri Cumhurbaşkanı gelecek diye bazı yollar ulaşıma kapatıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şehzadeler Şehri Manisa'ya gelmesi ile bazı yollar ulaşıma kapatıldı ve duyuruldu.

 Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 04.03.2018 Pazar günü ilimize gerçekleştireceği ziyaret ve programlar kapsamında güvenlik açısından, 03.03.2018 Cumartesi günü saat:20:00’dan itibaren Pazar günü saat 22:00’e kadar; trafiğe kapatılan ve park yasağı getirilen cadde ve sokaklar aşağıya çıkartılmıştır.

       

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın  04.04.2018 PAZAR GÜNÜ İLİMİZİ ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TRAFİĞE KAPATILACAK VE PARK YASAĞI GETİRİLEN CADDE VE SOKAKLAR

 

 

            -İlimiz Merkezinde bulunan Yeni Otogar Kavşağı-Halil Erdoğan Caddesi tamamı-Atatürk Stadyum Çevresi ve Kapalı Spor Salonu Çevresi- Devlet Hastanesi Kavşağı-Gar Kavşağı-Kamil Su Kavşağı-Eski Doğum Evi Kavşağı-Cumhuriyet Caddesi-Atatürk Bulvarı ve bağlantı yolları-Vilayet önü ve çevresi ile Cumhuriyet Meydanı ve bağlantı yolları-Hatuniye Cami Kavşağı ve Çevresi-Mustafa Kemal Paşa Caddesi ve Kesişen Yollar-Borsa Caddesi-Seyfettin Bey Caddesi Uzunyol kesişimine kadar-Vilayet Kavşağı-Merkez Kavşağı ve Dr. Sadık Ahmet Kavşağı arası-Sekiz Eylül Caddesi Eshot Kavşağına kadar-Lale Meydanı-M. Sinan Bulvarı ve Bağlantı Yolları ve Kavşakları-İbrahim Gökçen ve Devlet Bahçeli Kavşağı (Eski Öğretmen Evi Kavşağı) arası-1713 sokak;

            Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın olası ziyaret ve programlarının değişmesi halinde intikal edeceği noktalara giderken, kullanılacak olan güzergahlarda kapatılarak park yasağı getirilecektir.

HABER METİN DURMAZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.