Safranbolu Belediye Başkanlığına Fatih Ürkmezer görevlendirildi

Safranbolu Belediye Başkanlığına Fatih Ürkmezer görevlendirildi

Görevinden alınan Necdet Aksoy'un yerine dün kaymakam olarak atanan Fatih Ürkmezer görevlendirilmişti. Şimdi ise Safranbolu Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)'li başkan Necdet Aksoy, Safranbolu Belediye başkanı olarak görev yapmaktaydı. AKP'li Necdet Aksoy, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ/PYD soruşturması neticesinde İçişleri Bakanlığı Tarafından görevinden alındı. 

Görevden alınan Necdet Aksoy'un yerine bir önceki gün kaymakam olarak görevlendirilen Fatih Ürkmezer geçti. Sabah saatlerinde kaymakamlıkta göreve başlamasının ardından ise öğleden sonra belediye personelleri ile birlikte toplantı yapan Ürkmezer, şunları söyledi; 
"Dün itibarıyla devraldığım Safranbolu Belediye Başkanlığı görevim var. Belediye Başkanlığı ile Kaymakamlık görevinin bir arada olması avantajlar da getirecektir. Başta İçişleri Bakanımıza bizlere bu görevi tevcih etmesinden dolayı müteşekkiriz. Bize güvenen devlet büyüklerimizin güvenlerini boşa çıkarmayıp, inşallah Safranbolu halkına en iyi şekilde hizmet ederek bu görevin altından alnımızın akıyla kalkmaya çalışacağız. Belediyenin birimleri, bütün siyasi partiler, kaymakamlıkta beraber çalıştığımız mesai arkadaşlarımız, Safranbolu halkının desteğini her zaman istiyoruz. Biz ne yaparsak yapalım amacımız buradaki vatandaşa hizmeti götürmek, vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.