Turan, "Eski Türkiye'ye dönmemizi istiyorlar"

Turan, "Eski Türkiye'ye dönmemizi istiyorlar"

Köy merkezlerinde bir araya geldiği hemşehrilerine seslenen Turan, “Dünya her ne kadar bizim eski Türkiye’ye dönmemizi istese de şükürler olsun Cumhurbaşkanımızın liderliğinde artık her geçen gün büyüyen bir Türkiye var” dedi

Kandıra’da düzenli olarak akşam programlarını köy ziyaretlerine ayıran AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, yine hemşehrileri ile bir araya gelerek istişarede bulundu. Başkan adayı Turan, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Beyhan Şen, geçmiş dönem belediye başkanı Cengiz Kan, AK Parti ve MHP’li teşkilat yöneticileri, meclis üyeleri, meclis üyesi aday adayları ve ilçe yöneticileri ile birlikte Akıncı, Yağcılar ve Avdan köylerini ziyaret ederek, hemşehrileri ile bir araya geldi. Köy ziyaretlerinde muhtarlar Sami Öztuğ, Şeref Gökçe, Recep Karacan ve bölge sakinleri ile buluşan Turan, programlara gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

HUZUR VE İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN

AK Parti ve MHP teşkilatları olarak Cumhur İttifakı çatısı altında yoğun ve uyumlu bir seçim süreci yürüttüklerini belirten Turan, “Gerek Kandıra’mız da gerekse Kocaeli’mizde seçim sonuçlarıyla ilgili en ufak bir endişemiz yok ama bizim hedefimiz alınabilecek en yüksek oy seviyesine ulaşmak. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi. Dış güçlerin Türkiye’deki huzurlu ortamı bozmak için yoğun bir çaba sarf ettiğini belirten Turan, “Dünya her ne kadar bizim eski Türkiye’ye dönmemizi istese de şükürler olsun Cumhurbaşkanımızın liderliğinde artık her geçen gün büyüyen bir Türkiye var. Ülkemizdeki huzur ve istikrarın devamı için 31 Mart’ta da halkımızın gereğini yapacağına inanıyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.