Yaman, "Gölcük çok şanslı"

Yaman, "Gölcük çok şanslı"

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Gölcük’e gelerek, Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yaman, “Gölcük’te pırıl pırıl donanımlı, işinin ehli bir başkan adayımız var. Gölcük gerçekten çok şanslı” dedi

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, kentin dört bir köşesinde ev ve kıraathane toplantılarına devam ediyor. Her toplantı büyük bir ilgiyle gerçekleşirken, Aday Sezer’e geçtiğimiz gün Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’da eşlik etti. İlçe Başkanı Çetin Seymen, belediye meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri de ziyaretlere katıldılar. 

EV ZİYARETLERİ YAPTILAR

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Ali Yıldırım Sezer, Yazlık’ta Şahsettin Sevil’e, Kavaklı’da Reşat ve Sevgi Gökçe’ye, Çiftlik’te ise Aziz Akalın’ın evlerine konuk oldu. Tüm ziyaretler de mahalle halkı büyük ilgi gösterirken, Sezer ve Yaman seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

İŞİNİN EHLİ BİR ADAYIMIZ VAR

Milletvekili Yaman yaptığı açıklamada, “Aday olmadan önce Sezer’i tanımıyordum.  Aday olduktan sonra kendisi ile tanıştım ve Gölcük’te ki dostlarıma, tanıdıklarıma sordum. Bir kişinin bile hakkında en ufak kötü söz söylediğine şahit olmadım. Çok seviliyor. Bugün ve daha önce yaptığım Gölcük ziyaretlerinde de bunu bizzat saha da gördüm. Pırıl pırıl donanımlı, işinin ehli bir başkan adayımız var. Gölcük gerçekten çok şanslı” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.