Yeniden Refah Partisi Karatay GK Basın Açıklaması.

Yeniden Refah Partisi Karatay GK Basın Açıklaması.

Yeniden Refah Partisi Karatay Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Erol Ofisimize gelerek geçen haftalarda bir ziyaret gerçekleştirdi basın açıklaması olacağını bildiren Ahmet Erol gelmezseniz Erbakan ve 28 Şubatı yalnız bırakırsınız diye ifade etmişti biz de 27

Yeniden Refah Partisi Karatay Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Erol Ofisimize gelerek geçen haftalarda bir ziyaret gerçekleştirdi basın açıklaması olacağını bildiren Ahmet Erol gelmezseniz Erbakan ve 28 Şubatı yalnız bırakırsınız diye ifade etmişti biz de 27 Şubatta İlçe binalarında gerçekleştirilen Basın açıklamasına katılım sağladık.

Genç başkan A.Erol Program akışını şu şekilde belirtti. Buluşma Tanışma ve Sabah Kahvaltısı. Birinci Oturum Prof.Dr.Necmettin Erbakan'ı anlamak. Ve çay molası ve Muhabbet. İkinci Oturum 28 Şubat olarak program akışı seyredildi.

Ahmet Erol ile Yaptığımız bazı sohbet kesitleri. - Sayın başkan Sayınız nasıl? Üye Sayınız Nasıl? Size karşı vatandaşın bakışı nasıl? - Vallaha abi Her bahar bir çiçekle başlar ben Karatay GK Başkanı olarak atandığımda benden önceki başkanlar sıfır hizmetle bana bıraktılar şimdi ise hamdolsun sayımız gittikçe yükseliyor. 57 Bin küsür üyeye ulaştık genel olarak bu bizim için bir zafer değil seferdir daha da yükselecek sayımız. İşte vatandaşların bize karşı bakışı işte onu bana sor ben halkın içinden biriyim siz de bilirsiniz çalışmadığım sektör kalmadı Enerya, Medaş, Medya ve kısaca Sanayi diye bitireyim Medaş'tan ve Enerya'dan benim kazandığım Hangi Mahallenin neye ihtiyacı var çok iyi biliyorum. Sanayiden ise Esnafın halini çok iyi biliyorum Medya ise kimin nasıl fırıldak olduğunu çok iyi biliyorum Hangi vatandaşımızla görüştüysek Allah yukarda şahit hiçbiri ne liderimiz ne partimiz ne de milli görüşe karşı ne kötü bir laf kullandı ne de bir laf söylemeye yeltendi.

Ahmet Erol'un Kürsü konuşmalarından Net Kesitler.

 

Şöyle Erbakan hocamı anlatacak olursam kısaca.

– Enflasyonu % 25’e düşürdü.

– Memur maaşlarını yüzde 130 oranında arttırdı.

– İşçi ücretlerini yüzde 102 oranında yükseltti.

– Bütçeden BAĞ-KUR emeklilerine 866 milyar TL., memur emeklilerine 985milyar TL. ve işçi emeklilerine de 2.074 milyar TL. destek sağladı

-Türkiye’de ilk kez yerli motoru imal etti     

 

Milli Görüş demek, bizim milletimizin kendi öz görüşü demektir. Sultan
Fatih’in İstanbulu fethederken kalbindeki inanç ne ise,Milli Görüş
odur. Bizim milletimiz bin yıl Milli Görüş ile dünyaya hakim oldu.
Bugün de bütün dertlerimizin İlacı Milli Görüştedir. İstanbul’u
fetheden de, İstiklâl Savaşı’nı kazanan da solcular, liberaller
şucular, bucular değil Millî Görüşçtülerdir…
Saltanat, hilafet bizi yüzyıllarca 3 kıtaya hakim kıldı.
Milli Görüş gençliği her zaman ANADOLU’nun kalbindeydi yine orada!..

 

Ha programın başında ha programın sonunda diyeceksiniz ki 28 Şubatı kim yaptı Necmettin Hocamın cevap verdiği gibi Siyonistler yaptı neye dayanarak söylüyorsunuz derseniz elimdeki vesikalara dayanarak.

Her yıl kadına şiddet/cinayetin düşmesi gerekirken bizim devletimizden maalesef sayı yükseliyor.

Araştırmalarıma göre:

2014 yılında 218 kadının.

2015 yılında 284 kadının.

2016 yılında 261 kadının.

2017 yılında 290 kadının.

2018 yılında 255 kadının.

2019 yılında 328 kadın cinayeti yükselerek artarak devam ediyor.

Ve konuşmayı soruları alarak bitirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.