ROTARY VE LİONS KLÜPLERİ (1)

ROTARY VE LİONS KLÜPLERİ (1)

Kuruluşu bir "asrı geçen" Beynelmilel Rotary ve Beynelmilel Lions Klüpleri, Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinde toplum hayatı ve devletler üzerinde bir baskı grubu olarak etkisini sürdürmektedir.

Kuruluşu bir "asrı geçen" Beynelmilel Rotary ve Beynelmilel Lions Klüpleri, Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinde toplum hayatı ve devletler üzerinde bir baskı grubu olarak etkisini sürdürmektedir.

Fikir ve ideal yönünden organik bir bütünün uzuvlarından olan bu klüplerin Dünya Yahudiliği'nin maske teşkilât'larından ikisi olduğu muhakkaktır.

Amblemlerinden üyelerinin vasıflarına; teşkilâtlanış biçimlerinden çalışma metotlarına kadar herşey bu gerçeği haykırmaktadır.

rotary-ve-lions-klupleri-1.jpg

Yahudi efendilerin idaresinde bir Dünya Devleti kurmayı planlıyan Siyonist Teşkilatların en önemlilerinden olan bu klüpler, siyasî, iktisadi, sosyal ve askeri alanlarda dünya çapında faaliyet göstermekte; ve devletlerin Milli Politikalarını kurmak istedikleri bir denge lehine değiştirmeğe uğraşmaktadırlar.

Devletlerin bütün organlarını, toplumların bütün kesimlerini, her daldaki ilim ve sanat kurumlarını yaygın ve aktif bir biçimde kontrol etmek ve yönlendirmek için alabildiğine yayılmayı planlıyan ve bu planını tatbikata koyan Rotary ve Lions International -birçok Siyonist Teşkilâtın aksine kendisini ve üyelerini ünvan olarak gizlememektedir.

Buna sebep, Rotary ve Lions'ın, sağlam bir Merkezi İdare altında gayr-i mütecanis bir manzara arzeden geniş kadroları «Beynelmilel Yahudilik» in hizmetinde kullanma niyetinde oluşudur.

Klüplerin bu niyete göre teşkilatlanmaları, kitlelerin tehlike ile doğrudan doğruya temasa gelmeleri demektir. Zaten konunun önemi de buradadır. Çünkü Rotary ve Lions dışında Yahudiliğin damgasını taşıyan birçok teşkilatlar, «kapalı devre» lerde ve muayyen zümreler üzerinde mesai harcıyorlardı. Lotary ve Lions ise bu dar çemberin kırılma anının geldiğini hesap eden Siyonist önderler tarafından geniş kapsamlı çalışmalar yapmak üzere kurdurulmuşlardır.

Türkiye'de önlerindeki kapıları birer birer açan bu klüplerin bilhassa yeni yetişen nesle yönelik çalışmaları, milletimizin istikbalini çok ciddi şekilde tehdit edecek boyutlardadır. İsim ve cisim olarak göründüğü halde yaptıkları tahribatın "mimar» ları olarak görünmez kalmayı başarabilen Roteryen ve Lion'ların, bu yönleriyle de görünür hale getirilmesi; milletimizin siyasi, iktisadi, sosyal, kültürel ve ahlâki sahalarda aldığı yaraların kimler tarafından açıldığını da açıkladığı gibi, sarılmalarında da faydalı olacaktır.

Ve tabii bundan dide-i huffaş (ışıktan rahatsız olan yarasalar) elbette rencide olacaktır. Zaten bizim gayemiz de budur.

Kaynak:

Görünmeyen Önderler

Rotary ve Lions Klüpleri

Ali Uğur

1984

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.