ROTARY VE LİONS KLÜPLERİ (9)

ROTARY VE LİONS KLÜPLERİ (9)

Rotary ve Lions 119 yıldır dünya üzerinde 69 seneden beri de Türkiye'de faaliyet gösteren pre- masonik ve pre-yudaik klüplerdir.

Rotary ve Lions 119 yıldır dünya üzerinde 69 seneden beri de Türkiye'de faaliyet gösteren pre- masonik ve pre-yudaik klüplerdir.

Amaçları beynelmilel yahudiliğin dünya hakimiyetidir. Bunun için başlangıçta milli devletleri ortadan kaldırıp kıt'a federasyonları (A.E.T. gibi) kurmak, bilâhare bunları da birleştirip yahudi şeriatıyla idare edilen bir dünya devletine gitmektir. Bu düzende bu dünya idarecileri ve ırkdaşları dışındaki unsurlar «Kunta-kinte» statüsündeki vatandaşlar olarak yaşamağa mahkûm edileceklerdir.

Klüp bu amaçlar için toplumu ruhen, ahlâken, zihnen milli değerlerden tecrit etme yönünde çalışmalar yapar. Bu ise milletlerin manevi bir soykırıma tabi tutulmaları demektir.

Klüpler memleketin sadece iktisadi ve kültürel hayatını kontrolleri altına almakla yetinmeyip, hakimiyetlerini entegre planda gerçekleştirmek için siyasi alanı da kontrolleri altına almağa uğraşırlar. Bunun için klüplerde siyaset ve diplomasi meslekleri de resmen temsil edilir ve temsilcilerden gerekli hizmetler beklenir.

Memleketimizin önemli iş kolları, stratejik sanayi dalları, hemen hemen klüp üyelerinin tekelindedir.

Üye listesi tetkik edildiği zaman bu husus açıkça görülecektir.

Kaynak:

Görünmeyen Önderler

Ali Uğur

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.