400 Öğrenci Yedikleri Yemekten Zehirlendi

400 Öğrenci Yedikleri Yemekten Zehirlendi

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bazı okullarda taşımalı eğitim gören öğrencilere öğle yemeğinde nohutlu pilav, tavuk eti ve çorba verildi. Yedikleri yemekten dolayı rahatsız olan bazı öğrenciler kusma, mide bulantısı gibi şikayetlerle ilçe devlet hastan

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler yedikleri yemekten dolayı zehirlenirken bu sayının artmasından endişe ediliyor.

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bazı okullarda taşımalı eğitim gören öğrencilere öğle yemeğinde nohutlu pilav, tavuk eti ve çorba verildi. Yedikleri yemekten dolayı rahatsız olan bazı öğrenciler kusma, mide bulantısı gibi şikayetlerle ilçe devlet hastanesine kaldırıldı.

Gıda zehirlenmesi geçiren öğrenci sayısının 400’ü aşkın olduğu öğrenilirken hastane personelinin öğrencilere müdahale noktasında yetersiz kaldığı belirtildi.

Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken  öğrenci velileri olaya tepki gösterdi.

Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Gıda zehirlenmesinin yaşandığı bazı okullar ise şöyle: Hamzalı, Kamışlı, Ağaçlı, Uzunova, Zeyrek İlkokulları. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.