Ağrı Diyadin Jandarma Karakoluna Silahlı Saldırı

Ağrı Diyadin Jandarma Karakoluna Silahlı Saldırı

Edinilen Bilgilere göre Diyadin Jandarma Karakoluna Saat:21:00 Sıralarında Saldırıya Uğradı..Saldırılar üç ayrı noktadan yapıldı Diyadin jandarma Karakolu,Diyadin Hükümet Konağı ,Diyadin Emniyet Müdürlüğüne Saldırılar Gerçekleşti ...

SERHADHABER/İSTİHABRAT SERVİSİ
Edinilen Bilgilere göre Diyadin Jandarma Karakoluna Saat:21:00 Sıralarında  Saldırıya Uğradı. Yoğun Çatışmanın Olduğu Bilgiler Arasında.Diyadin Jandarma Karakoluna Yapılan taciz ateşinden sonra askerlerinden karşılık vermesiyle kısa süreli bir çatışma yaşandı .
Saldırılar üç ayrı noktadan yapıldı Diyadin jandarma Karakolu,Diyadin Hükümet Konağı ,Diyadin Emniyet Müdürlüğüne Saldırılar Gerçekleşti Diyadin'de yaşanan çatışma diyadin halkına büyük tedirginlik yaşattı Yaşanan çatışmada ilk bilgilere göre cankaybının yaşanmadığı ve yaralı olmadığı bildirildi. operasyon devam ediyor. 
 

AĞRI VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada ise ; 12.08.2015 günü saat 21.00 sıralarında Bölücü Terör Örgütü PKK mensupları tarafından Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığı’na roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiştir.


Güvenlik güçlerimizin karşılık vermesi ile kaçan teröristlerin yakalanması için yapılan operasyonda 3 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.