Ağrı Merkezde Cadde ve Sokaklarda  Trafik Sorunu Çözülüyor

Ağrı Merkezde Cadde ve Sokaklarda Trafik Sorunu Çözülüyor

Ağrı'da Ulaşımı Çözülemeyen Cadde Ve Sokaklar Ağrı Belediyesi Ulaşım Müdürlüğün Başlattığı Çalışmayla Ağrı Sokaklarındaki Trafik Sorunuları Çözülüyor

Ağrı Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla kent merkezindeki trafik ve ulaşım sorunu çözülüyor.
Ağrı trafiği yapılan yeni düzenlemelerle düzenli bir hale geliyor. Kent merkezinde bulunan Vali Konağı Caddesi ve Kırlangıç Sokak tek yön olarak düzenlenerek bu cadde ve sokağın başına uyarı levhalarıyla birlikte kapanlar yerleştirilmiştir. Bununla birlikte tek yön olarak düzenlenecek olan Nevzat Güngör Caddesi, Doktorlar Caddesi, Kağızman Caddesine bağlı sokaklar da uyarı levhalarıyla birlikte kapanlar yerleştirileceği ifade edildi.
Ağrı Belediyesi Ulaşım Müdürlüğünün yürütmüş olduğu bu çalışmalarla kent merkezindeki trafik sorununun giderilerek, trafiğin rahat bir nefes alması hedeflendiği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.