Ağrı Patnos'ta bir boğulma vakası daha

Ağrı Patnos'ta bir boğulma vakası daha

Ağrı’nın Patnos ilçesine bağlı Ziyaret köyünde bulunan gölete giren 2 çocuktan biri boğulurken diğeri ise hastaneye kaldırıldı.

Patnos’a bağlı Ziyaret köyünde 13 yaşındaki Yusuf Merkit ve arkadaşı 15 yaşındaki Ferhat Kaçar serinlemek için gölete girdi. Bir müddet sonra suyun altına girip çıkmaya başlayan Yusuf Merkit, boğulup hayatını kaybetti.

2 çocuğun suda çırpındığını gören arkadaşları hemen suya girerek onları kurtarmaya çalıştılar. Yusuf Merkit, girdiği göletten çıkamazken Ferhat Kaçar ise arkadaşları tarafından kurtarıldı. Yaralı olan Kaçar Patnos Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Suda kaybolan Yusuf Merkit’in cesedinin bulunması için AFAD ekibi arandı. Köye gelen AFAD ekibi ve Patnos İtfaiyesine bağlı ekipler uzun uğraşlar sonucu Merkit’in cenazesine ulaştılar.

Merkit’in cenazesi 112 Acil Servis ekibi tarafından Ağrı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.