Avustralya’dan getirilen 50 adet  simental Erzincan'da Dağıtıldı

Avustralya’dan getirilen 50 adet simental Erzincan'da Dağıtıldı

Erzincanda bir destek projesine daha imza atıldı. Erzincan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin hazırladığı proje kapsamında, Avustralya’dan getirilen 50 adet ithal simental gebe düve üreticilere dağıtıldı. Hayvansal üretimin erzincanda devam edeceği

Erzincan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin hazırladığı proje kapsamında, Avustralya’dan getirilen 50 adet ithal simental gebe düve üreticilere dağıtıldı.
Gebe Düve dağıtımına katılan Vali Yardımcısı Ahmet Türköz, “Çiftçimizin gelir düzeyini artırmak, İlimizdeki hayvansal üretimin Avrupa Standartlarına ulaşmasını sağlamak adına, 50 adet İthal Simental Gebe Düve’yi Avustralya’dan ilimize getirttik. Bu projede emeği geçen, Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne, Erzincan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine teşekkür ediyorum. Hem çiftçimize daha fazla gelir getirmek, hem de süt üretimimizi en üst seviye çıkarmak için ön ayak olacaktır, Bu Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
50 adet ithal simental gebe düve Vali Yardımcısı Ahmet Türköz, Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz ve Erzincan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Faruk Günay tarafından 5 üreticiye belgeleri ile birlikte teslim edildi. Erzincan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanı Faruk Günay bu gebe hayvan dağıtım işlemlerinin devam edeceğini toplam 80 üreticiye 800 adet ithal simental gebe düve verileceğini kaydederek, yetiştiricilere hayırlı olmasını dileklerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.