Besni'de Bir Kadın 13 Yerinden Kurşunlandı

Besni'de Bir Kadın 13 Yerinden Kurşunlandı

Adıyaman'ın Besni İlçesin de Bir Şahıs Tam 13 Yerinden Kurşunlanarak Öldürüldü. Selvi Pektaş 41 Boşandığı Eski Kocası ile Konuşmaya Gitmişti. Cinnet Geçiren Koca Vicdansızca 13 El Tabancayla Ateş Edip Eşini Öldürdü..

Olay, Yeni Besni Mahallesi Narinler Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şahin B. ile Selvi Pektaş (41) yaklaşık 4 ay önce boşandı. Selvi Pektaş, bugün akşam saatlerinde eski kocası ile konuşmak için evine gitti. Konuşma sırasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada Şahin B., evde bulunan tabancasını alarak eski eşine 13 el ateş etti. Komşuları silah sesleri üzerine 155 ve 112’yi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen Besni Emniyet Müdürlüğü ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, kadın sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Şahin B. gözaltına alınırken, kadının cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Besni Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı öğrenince sinir krizleri geçiren eski çiftin yakınları komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
Selvi Pektaş’ın Besni Malmüdürlüğü’nde görev yaptığı ve yaklaşık 1 hafta önce Malatya’ya tayin istediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.