Diyadin Belediyesi tarafından ilçeye 460 adet çöp konteyneri yerleştirildi.

Diyadin Belediyesi tarafından ilçeye 460 adet çöp konteyneri yerleştirildi.

Diyadin belediyesi eş Başkanı Xezal Aras ilçe merkezi ve 7 mahalleye çöp konteyneri getirdi. Xezal Aras Hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Diyadin Belediyesi tarafından ilçeye 460 adet çöp konteyneri yerleştirildi. Diyadin Belediye Eş başkanı Xezal  Aras, ilçe merkezi ve 7 mahalleye 460 çöp konteyneri yerleştirdiklerini ifade ederek, "İlçenin daha temiz ve Sağlıklı olması için bütün imkanlarımızı seferber ettik.

Çöp konteynerinin yanı sıra yol kenarlarına 11 çöp toplama yeri yaptık. Bunlar 3 metre uzunlukta 2 metre derinlikte. Biriken çöpler kepçe ve kamyonla alınıyor. Bu şekilde çöplerin daha düzenli olarak toplanmasını sağladık" sözlerini de konuşmasına ekledi.
diyadin-belediyesinden-ilceye-460-adet-cop-konteyneri.jpgdiyadin-belediyesinden-ilceye-460-adet-cop-konteyneri-001.jpgdiyadin-belediyesinden-ilceye-460-adet-cop-konteyneri-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.