Diyarbakır'da  Zırhlı Araca Saldırı 2 Polis Yaralı

Diyarbakır'da Zırhlı Araca Saldırı 2 Polis Yaralı

Edinilen bilgilere göre, merkez Kayapınar ilçesinde bulunan AK Parti il binası çevresinde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgilere göre, merkez Kayapınar ilçesinde bulunan AK Parti il binası çevresinde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda, aracın içerisinde bulunun iki polis memuru yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulansla, özel bir hastaneye kaldırılıp, tedavi altına alındı.

Olay sonrası, PKK'lıların yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Sokakları didik didik arayan polis, bir lav silahı buldu.

Bölgede operasyonlar sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.