Erzurum'da Çatışma :4 Asker Yaralı 1 Korucu Hayatını Kaybetti

Erzurum'da Çatışma :4 Asker Yaralı 1 Korucu Hayatını Kaybetti

Edinilen Bilgilere göre Şenkaya ilçesi ile Göle kırsalı alanında PKK'lılar İle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1'i asker 3 köy korucusu yaralandı.

Edinilen Bilgilere Göre ​Şenkaya ilçesi ile Göle kırsalı alanında PKK'lılar İle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1'i asker 3 köy korucusu yaralandı. Durumu ağır olan köy korucusu ambulans helikopterle Erzurum'a getirildi. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Korucu Yakup Aktürk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayark hayatını kaybetti.

 Oltu - Şenkaya - Göle Karayolu Aydoğdu köyü yaylasında PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmada bir asker ile Gökhan Atak, Durak Altunsay ve Yakup Akturk isimli 3 korucu yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan köy korucusu Yakup Aktürk, ambulans helikopter ile Erzurum'a sevk edildi. Yaralı korucu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Diğer yaralı asker ile 2 korucu da Oltu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.
Öte yandan, sabah taranan minibüsün sürücüsü ise yolda hayatını kaybetmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.