Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Simon Kjaer

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Simon Kjaer

Danimarkalı stoper Kjaer, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli takımda uyum sürecini çabuk atlattığını ifade eden Kjaer, "Arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Kısa sürede kendimi çok rahat hissettim.

Danimarkalı stoper Kjaer, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli takımda uyum sürecini çabuk atlattığını ifade eden Kjaer, "Arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Kısa sürede kendimi çok rahat hissettim. Coşkulu bir taraftarımız var. İtalya'da bile böylesi yok. Bugüne kadar hiçbir kulübün etrafında böylesine büyük bir tutku hissetmemiştim. Kamp sırasında küçük bir kasabada hazırlık maçı oynadık. 10 bin taraftar vardı. Sanki kendi sahamızda büyük bir maç oynuyorduk. Günlük antrenmanlarımız bile maç havasında geçiyor" şeklinde konuştu.

"HARİKA BİR TAKIM OLDUK"
Kjaer, Fenerbahçe'ye Robin van Persie ve Nani gibi yıldızların katıldığını dile getirerek, "Buraya geldiğimde kulübün büyük transferler yapabileceğini biliyordum. Teklifi kabul etmemin nedenlerinden biri de buydu. Son transferlerle harika bir takım olduk" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.