FETÖ Soruşturma Kapsamında 3 Asker Tutuklandı

FETÖ Soruşturma Kapsamında 3 Asker Tutuklandı

FETÖ soruşturması kapsamında Samsun'da gözaltına alınıp adli kontrol ile serbest bırakılan 7 rütbeli askerden,savcılığın isteği üzerine 3'ü tutuklandı.

Samsun'da Terörle Mücadele Şube'si ekipleri 4 gün önce FETÖ soruşturma kapsamında Sahra Sıhiye Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı'nda görev yapan 7 rütbeli askeri gözaltına aldı.Tutuklanan askerler çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme yurt dışı yasağı koymuş ve adli kontrol ile serbest bırakmıştı.

Serbest bırakılan askerler savcılık tarafından,ByLock kullandığı iddia edilen astsubaylar ile ilgili bir üst mahkemeye tutuklanmaları için itiraz edildi.Kabul edilen itirazın ardından yakalanma emri çıkarılan şüpheliler yakalandı ve adliyeye sevk edildi.Bir şüphelinin ise şehir dışında olduğu tespit edildi.Diğer askerler cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.