İÇERDE 6. BÖLÜM FRAGMANIN MERT DEŞİFRE OLACAK MI ?

İÇERDE 6. BÖLÜM FRAGMANIN MERT DEŞİFRE OLACAK MI ?

Show Tv'nin her bölümüyle olay olan İçerde Dizisi'nin 6. Bölüm fragmanı operasyon sahnesi ve Melek ve Sarp'ın aşklarıyla ilgili kopyalar verdi.

İçerde 6. bölüm fragmanında Celal Baba ve Mert herkesden uzak bir yerde buluşup planlar yapmayı düşünmektedirler. Celal Baba ve Mert tenhada buluşmuş birbirlerine sarılırlarken uzakta bir yerde Sarp'ın kendilerini görmekte olduğunu farkında bile değillerdir. Yaşanan bu olay Mert'in Yusuf Müdür'ün ekibindeki köstebek olduğunu açığa çıkaracak. Sarp'ın önünde var seçenek var. Ya Mert'in emniyetteki köstebek olduğunu ifşa edecek yada sessiz kalarak bu durumu çok daha büyük bir operasyon için kullanacak. Zaten kardeş olan Mert ve Sarp'ın aralarındaki pozitif duygular bu olayı nasıl etkileyecek 6. bölümde göreceğiz.

6 Bölüm fotoğraflarında Yusuf Müdür ve Celal Babayı karşılıklı görüyoruz. Yusuf Müdür'ün elinde Celal Baba'nın sahte sevkiyatta kullandığı şemsiye bulunuyor. Tahminimizce Yusuf Müdür gerçek sevkiyatı tam açığa çıkaracakken çıkan patlama bu operasyonu çökertecek. Yani Yusuf Müdür yine Celal Baba'yı mahvetmenin kenarından dönmüş olucak.

İÇERDE 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sarp ve Melek Kavuşamayacak Mı ?

sarr.jpg

Sarp ve Melek ilişkisindeki engeller artarak devam ediyor. Celal Babanın karısı Yeşim Sarp ve Meleğin öpüştüğünü 5. bölümde görmüştü. 6.bölüm fragmanında Yeşim Sarp'ı tehdit ediyor. Celal Baba Sarp'a buda yetmiyormuş gibi Celal Baba Melek'i Sarp'a emanet ediyor. Dizinin 6.bölüm fragmanında göze çarpan en önemli detaylardan bir diğeri ise Celal Baba'nın da gözlerinin önünde gerçekleşen büyük patlama. Neler yaşanacağını görmek için 24 Ekim pazartesi akşamı saat 20.00'ı beklemek zorundayız. 

İçerde 5. Bölümde Ne Olmuştu ?

icerdeee.jpeg

5.bölüm Sarp ve Meleğin çok konuşulan öpüşme sahnesiyle bitmişti. Bu aşkın ne olacağı dizi izleyenlerinin en çok merakettiği konu.. Bir önceki bölümde Celal Baba ve Yusuf Müdür birbirlerine büyük tuzaklar kurmuşlardır. Sarp'ın değimi ile Yusuf Müdür Oyun içinde oyun kurmuştu. Celal Baba son sahnede sahte şemsiye sevkiyatını yuturduğunu düşünürken diğer tarafta cenaze arabasıyla gerçek sevkiyat yapılmaktaydı. Ve tabiki Yusuf Müdür ve Sarp'ın cenaze arabalarıyla yapılacak olan sevkiyattan haberleri vardı. 6.bölümde gerçek sevkiyatın basılıp basılmayacağı 6.bölüm fragmanında gösterilen büyük patlamanın bu sevkiyatla ilişkisinin olup olmadığı ortaya çıkacak. 

İÇERDE 6.BÖLÜM RESİM GALERİSİ

İÇERDE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Çağatay Ulusoy (SARP), Aras Bulut İynemli (Mert), Çetin Tekindor (Kebapçı Celal Duman), Bensu Soral (Melek), Damla Colbay (Eylem) ,Rıza Kocaoğlu (Davut), Mustafa Uğurlu (Yusuf) ,Nihal Koldaş (Füsun Yılmaz), Seyithan Özdemir (Minik) ,Gözde Kansu (Yeşim Duman) ,Yıldıray Şahinler (Alyanak)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.