İHA yani İnsansız Hava Araçları  Tunceli Ovacıkta 50 PKK'lı Bombaladı

İHA yani İnsansız Hava Araçları Tunceli Ovacıkta 50 PKK'lı Bombaladı

İHA yani İnsansız Hava Araçları Ovacık ilçesi'nin Aslıca ve Otlubahçe civarındaki yeşillikler içinde 50 kişilik bir terör örgütü olduğunu sapladı. İHA'ların bu tespiti bölgeye bombardıman yağmuru başladı.

İHA yani İnsansız Hava Araçları Ovacık ilçesi'nin Aslıca ve Otlubahçe civarındaki yeşillikler içinde  50 kişilik bir terör örgütü olduğunu sapladı. İHA'ların bu tespiti bölgeye bombardıman yağmuru başladı. Sadece hava harekatı değil Bu sefer sadece hava harakatı değil kara harekatı da yapıldı. Jandarma özel timi savaş uçaklarından bölgeye indirildi. Amacın bölgeyi teröristlerden tamamen arındırmak olduğu zannediliyor. PKK ile Asker arasında çatışma çıktı Dün gece timlerle pkk arasında çatışma çıktı, Kobra helikopterleri bir yanda da terör bölgelerine ateş açtı. Öldürülen terörist sayısı yüksek.. Öldürülen terörist sayısının çok yüksek olduğu iddia edildi. Kesin sonuç için Genelkurmay açıklaması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.