IŞİD'e hava harekatı!

IŞİD'e hava harekatı!

TSK: Suriye'den Türkiye'ye yönelik atış hazırlığında olduğu tespit edilen 11 DEAş terör örgütü hedefine fırtına öbüsleri, ÇNRA bataryaları ve koalisyon uçaklarıyla 9 hava harekatı icra edildi, 14 terörist etkisiz hale getirildi

Suriye’den Türkiye’ye yönelik atış hazırlığında olduğu  hedef tespit sistemleriyle tespit edilen IŞİD'e ait 11 hedef Fırtına obüsleri, ÇNRA Bataryaları ve Koalisyon uçakları ile Tilalayn'a 7, Tel Malid ve Harbul’a 1 olmak üzere düzenelenen 9 hava herakatında 14 IŞİD'li terörist etkisiz hale getirildi. Yapılan atışlar ve hava harekatlarında elde edilen ilk bilgilere göre; 1 silahlı araç, atış hazırlığı içerisinde olduğu değerlendirilen 1 roket fırlatma sistemi ve 3 tahkim edilmiş savunma binası  imha edildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.