Kars Valiliği Önünde Kısa Süreli Panik!

Kars Valiliği Önünde Kısa Süreli Panik!

Patlayan borudan sızan doğalgaz kokusu ise Ortakapı Mahallesi’ni kapladı. Koku üzerine ilgili kurumlara sık sık ihbar telefonları yağdı.Ordu Caddesinde turizme kazandırılmak amaçlı yapılan yol çalışmasında iş makinesi yeraltından geçen elektrik hatlarını.

Patlayan borudan sızan doğalgaz kokusu ise Ortakapı Mahallesi’ni kapladı. Koku üzerine ilgili kurumlara sık sık ihbar telefonları yağdı.

Ordu Caddesinde turizme kazandırılmak amaçlı yapılan yol çalışmasında iş makinesi yeraltından geçen elektrik hatlarını kopardı. Zarar gören ve elektriklerin kesilmesine neden olan iş kazası sonucunda Kars Aras elektrik ekipleri kopan elektrik kablolarını tamir etmek için iş makineleriyle çalışma başlattı. Bu sırada elektrik ekipleri tarafından kullanılan başka bir iş makinesi arıza alanını kazarken doğalgaz boru hattını fark etmeyerek hattı kopardı. Hattın kopmasının ardından çevrede bulunan vatandaşlar ve çalışanlar koşarak olay yerinden uzaklaştılar. Olay yerine gelen Kar Gaz ekipleri yaklaşık 10 dakika boyunca boşa akan gazı kıskaçla sıkıştırarak akımı kestiler.

Gaz akımın kesilmesinin ardından Aras elektrik ekipleri kopan elektrik kablolarını onararak olay yerinden ayrılmasının ardından Kar Gaz doğal gaz ekipleri bu sefer kopan doğalgaz borularını onardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.