Mardin'de Polise Silahlı Saldırı : 5 Yaralı

Mardin'de Polise Silahlı Saldırı : 5 Yaralı

Edinilen bilgiye göre olay, Nusaybin İpekyolu karayolu üzerinde meydana geldi. İpekyolu karayolu üzerinde bulunan bölge trafik istasyonu önünden geçen ve plakası alınamayan bir araçtan uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Nusaybin İpekyolu karayolu üzerinde meydana geldi. İpekyolu karayolu üzerinde bulunan bölge trafik istasyonu önünden geçen ve plakası alınamayan bir araçtan uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Silahlı saldırıya polisin karşılık vermesi üzerine saldırganlar araçla olay yerinden kaçarken, açılan ilk ateşte 5 polis memuru yaralandı. Yaralı polis memurları Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı polis memurlarının tedavileri devam ederken, hastaneye çok sayıda takviye polis ekipleri gönderildi. Hastane etrafında geniş güvenlik önlemleri alınırken, kaçan saldırganların yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.