Muş Malazgirt İlçe Garnizon Komutanına Silahlı Saldırı

Muş Malazgirt İlçe Garnizon Komutanına Silahlı Saldırı

MUŞ - Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde ilçe mezarlığı yanında meydan geldi. İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız mesai bitiminde evine gittiği sıra otomobili arıza yaptı.

MUŞ - Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde ilçe mezarlığı yanında meydan geldi. İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız mesai bitiminde evine gittiği sıra otomobili arıza yaptı. Otomobilden inen Kulaksız, aracını kontrol ettiği sırada kendisini takip ettiği iddia edilen bir araç tarafından çapraz ateşe tutuldu. Olayda binbaşı Kulaksız ağır yaralanırken, yanında olduğu belirtilen eşi ise hafif bir şekilde yaralandı. 

Binbaşı Kulaksız ve eşi bölgeye sevk edilen ambulanslarla Malazgirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olay sonrası bölge de geniş çaplı operasyon başlatıldığı belirtildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.