Oyuncu Atilla Taş Açıkladı pes Ediyorum!

Oyuncu Atilla Taş Açıkladı pes Ediyorum!

Sanat piyasasından silindikten sonra sosyal medyada yaptığı siyasi paylaşımlar ile 'sol krıması' sözde aydınlara 'şirinlik gösterisi' yapan ve Gezi çapulcularına verdiği destek ile bilinen Atilla Taş, önemli bir karar alarak pes ettiğini açıkladı.

 Sanat piyasasından silindikten sonra sosyal medyada yaptığı siyasi paylaşımlar ile 'sol krıması' sözde aydınlara 'şirinlik gösterisi' yapan ve Gezi çapulcularına verdiği destek ile bilinen Atilla Taş, önemli bir karar alarak pes ettiğini açıkladı. AK Partihükümetine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı türlü türlü iftira atan ve karalama kampanyası yürüterek birçok kez tepki çeken Taş, yaptığı son paylaşım ile artık politika konularına gimryeceği müjdesini verdi. Daldan dala atlayan Atilla Taş'ın sanattan sonra siyasete, siyasetten de şimdi hangi dala atlayacağı ise merak konusu oldu.

atilla-tas.png
Yeniakit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.