Patnos kaymakamlığına gece saat 22.30 sıralarında saldırı düzenlendi.

Patnos kaymakamlığına gece saat 22.30 sıralarında saldırı düzenlendi.

Patnos kaymakamlık binasına PKK teröristlerce saldırı düzenlendi. Alınan bilgilere göre kaymakamlık nizamiyesine roket saldırısı düzenleyen teröristler daha sonra uzun nmlulu silahlar ateş açtı. Emniyet güçlerinin hemen karşılık vermesi üzerine ..

Ağrı’nın Patnos ilçesi Kaymakamlık binasına Roket atarlı ve uzun namnulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Patnos kaymakamlık binasına PKK teröristlerce saldırı düzenlendi. Alınan bilgilere göre kaymakamlık nizamiyesine roket saldırısı düzenleyen teröristler daha sonra uzun nmlulu silahlar ateş açtı. Emniyet güçlerinin hemen karşılık vermesi üzerine PKK’lı teröristler olay yerinden kaçtı.

Alınan bilgilere göre Zırhlı olan kulübede güvenlik görevlileri yara almadan kurtulurken, polisler saldırının akabinde kısa sürede karşılık verdi. Karanlıktan faydalanan PKK terör örgütü mensupları olay yerinden kaçarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.