Suriye'li Hekimler Kanıtlarsa Çalışmaya Başlatabiliriz Açıklaması...

Suriye'li Hekimler Kanıtlarsa Çalışmaya Başlatabiliriz Açıklaması...

İstanbul İl sağlık Müdürlüğü’ne yeni atanan Doç. Dr. Kemal Memişoğlu basın ekipleri ile buluştu ve sorulan sorulara verdiği yanıtlar ile beraber adeta hem vatandaşları hem basın ekiplerini çıldırttı.

İstanbul İl sağlık Müdürlüğü’ne yeni atanan Doç. Dr. Kemal Memişoğlu açıklamalarında Suriye'li hekimler eğer kendilerinin gerçekten hekim olduklarını kanıtlarlar ise kendilerinin Türkiye'de doktor olarak hizmet vermeye başlamalarının söz konusu olduğunu ifade ederek bu anlamda atılacak olan yeni adımlar ve yeni projelerin söz konusu olduğunu ifade etti.

Ancak Suriye'li hekimlerin hem çalışma prensipleri, hem ırk gözetmeleri, hem sağlık alanında yer alan bilgileri ve kanıtlayabilecek herhangi bir geçmiş bilgilerinin olmaması vatandaşları da korkuttu, bir çok vatandaş Suriye'nin sağlık ve gelişim açısından Türkiye ile bir olmadığını ifade ederek herhangi bir devlet ve özel hastanede Suriye'li doktorları istemediklerini ifade etmişlerdi. Suriye'li doktorların göreve başlaması ile can kayıplarının artması daha da fazla söz konusu olabilecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.