Tarım işçilerini taşıyan kamyonet devrildi: 6 ölü, 39 yaralı

Tarım işçilerini taşıyan kamyonet devrildi: 6 ölü, 39 yaralı

Antakya-Reyhanlı yolu Narlıca Mahallesi mevkiinde, tarım işçilerini taşıyan kamyonet devrilmesi sonucu, 6 işçi hayatını kaybederken, 28’i Suriyeli 39 kişi de yaralandı.

Hatay Valiliğinden  yapılan yazılı açıklamada, tarım işçilerini taşıyan 31 AVK 53 plakalı kamyonetin, bu gün saat 18.00 sıralarında Antakya-Reyhanlı yolu Narlıca Mahallesi civarında, kontrolden çıkarak şarampole devrildiği belirtildi. 

Valilik açıklamasının devamında, Sinan Bayraktar adına kayıtlı olan ve içerisinde Türk ve Suriyeli inşaat işçilerini taşıyan kamyonetin karıştığı kazada, ilk belirlemelere göre, 2 kişi olay yerinde, 4 kişi de kaldırıldıkları hastanede olmak üzere toplam 6 kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi.

Kazada yaralanan 28’i Suriyeli, 11’i Türk vatandaşı olmak üzere toplam 39 kişinin ise olay yerine gelen ambulanslar ile çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındığı belirtildi.

Açıklamanın sonunda, “Olayla ilgili olarak adli makamlara bilgi verilerek, soruşturma başlatılmıştır.” denildi. (İLKHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.