Trabzon'da Askeri Kışla Önünde Durdu Dağda Bizimde Şehidimiz Var Dedi

Trabzon'da Askeri Kışla Önünde Durdu Dağda Bizimde Şehidimiz Var Dedi

Trabzon Yerel Kaynaklara Göre Gece Saatlerinde Trabzon Ortahisar İlçesinde Bulunan Askeri Kışla Önünden Geçen Bir Otomobil Sürücüsü Gece Saat 01:30 da Aracından İnerek Nöbet Kulubesindeki Nöbet Tutan Askere Seslendi .

Trabzon Yerel Kaynaklara Göre Gece Saatlerinde Trabzon Ortahisar İlçesinde Bulunan Askeri Kışla Önünden Geçen Bir Otomobil Sürücüsü Gece Saat 01:30 da Aracından İnerek Nöbet Kulubesindeki Nöbet Tutan Askere Seslendi . Asker Kulak Verdiğinde İse Araçtan İnen Şahıs Şunları Söyledi. Gel Senide Dağa Götüreyim Dağda Bizimde Şehidimiz Var Diye Seslendi. Daha Sonra Aracına Binerek Askeri Kışla Birliği Önünden Uzaklaştı..

Trabzon Yerel Kaynaklarında Yer Alan Haber:

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Erdoğdu Semtinde bulunan askeri kışla önüne gece saat:01.30 sularında kimliği belirsiz bir araç gelerek kapıda nöbet tutan askere, “ Dağda bizimde şehidimiz var. TSK sana burada zorla nöbet tutturuyor. Gel benle dağa getireyim seni.”dedi. Bu kelimeleri ifade eden şahıs bir süre sonra aracına binerek ortadan kayboldu.

Nöbetçi asker durumu komutanlarına bildirdi. Askerin vermiş olduğu eşkal ve araç bilgileri Trabzon İl emniyet Müdürlüğüne bildirildi. Trabzon Polisi çok geçmeden şahsın yakalanması ve kimliğini tespit edilmesi için çalışma başlattı. Bir süre sonra, Trabzon polisi şahsın isminin K.Y. olduğunu ve Kars’ta bir okulda öğretmen olduğunu tespit etti.

Yapılan çalışmalarda K.Y’nin Kars İline gittiğini de tespit eden Trabzon Polisi, Cumhuriyet Başsavcılığına soruşturulması için resmi yazıldı. K.Y, hakkında terör örgütü propagandası yapmaktan işlem yapılması bekleniyor. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Haber : Şükrü Üçüncü 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum