Van Gevaş'ta Tayını Çıkan Memurlara plaket verildi

Van Gevaş'ta Tayını Çıkan Memurlara plaket verildi

Yıllardır Van Gevaş'ta Görev Yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Gevaş İlçe Müdürlüğü‘nde görev yapmakta iken Gıda, Tarım ve Hayvancılık Van İl Müdürlüğü’ne tayini çıkan personele, Ziraat Odası Başkanı Mesut Ergenç tarafından plaket verildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Gevaş İlçe Müdürlüğü‘nde görev yapmakta iken Gıda, Tarım ve Hayvancılık Van İl Müdürlüğü’ne tayini çıkan personele, Ziraat Odası Başkanı Mesut Ergenç tarafından plaket verildi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’ne giden Ziraat Odası Başkanı Mesut Ergenç, plaket takdim esnasında kısa bir konuşma yaptı. Ergenç, “Burada kaldığın süre içinde çiftçilerimize gösterdiğin ilgi ve sergilemiş olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı size böyle bir plaket vermeyi uygun gördük. İnşallah bundan sonraki iş hayatınızda aynı başarıyı gösterirsiniz” dedi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Gevaş İlçe Müdürü Suat Özek de, “Gerek kurumuma ve gerekse kurumumuzda çalışan bir personele gösterdiğiniz ilgiden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu da sizinle bizim aramızdaki diyaloğun ne kadar iyi olduğunu göstertiyor” şeklinde konuştu.
Yaklaşık 6 yıldır ilçede görev yapan Süleyman Doğan ise, “Beni böyle bir plakete layık gördüğünüz için çok mutluyum. Gevaş halkına hizmet etmek benim içim bir onurdur” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.