Van'da Çevik Kuvvet Ekibiyle Tartışan 2 Vatandaş Gözaltına Alındı

Van'da Çevik Kuvvet Ekibiyle Tartışan 2 Vatandaş Gözaltına Alındı

Van Sokaklarında Bekleyen Çevik Kuvvet Ekibleri Yoldan Geçen iki Gencin Laf Amasıyla Tatışma Yaşandı. Yaşanan Tartışmada Van Çevik Kuvvetleri Tarafından iki Genç Gözaltına Alındı..

Alınan bilgilere göre, Sanat Sokağı girişinde bekleyen çevik kuvvet ekiplerine yoldan geçen iki kişinin laf atması üzerine tartışma çıktı.
Olayın büyümesi üzerine iki kişiyi gözaltına almak isteyen polise çevredeki bir grup tepki gösterdi. Tepkilerin sürmesi üzerine polis havaya ateş açarak ve tazyikli su sıkarak grubu dağıtmaya çalıştı. Olayla ilgili geniş çaplı önlemler alınırken, olay yerine çok sayıda polis geldi. Toplanan kalabalığın dağılması ile olaylar son bulurken, güvenlik önlemleri ise devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.