Van'da Elektirik Kesintileri Halkı Bıktırdı

Van'da Elektirik Kesintileri Halkı Bıktırdı

Van'da sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı mağdur olan Vanlılar ve Esnaflar Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tepki gösterdi.Oldukça sık ve düzensiz meydana gelen elektrik kesintilerinden ötürü zarara uğradıklarını belirten...

VEDAŞ SORUMSUZ DAVRANIYOR!

Van'da sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı mağdur olan Vanlılar ve Esnaflar Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tepki gösterdi.Oldukça sık ve düzensiz meydana gelen elektrik kesintilerinden ötürü zarara uğradıklarını belirten Vanlı esnaflar, duruma tepki gösterdi. Bu durumun en kısa sürede çözüme kavuşmasını isteyen Vanlı esnaflar ve vatandaşlar, VEDAŞ'a adeta ateş püskürdü.

Vedaş'ın kesintiler karşısında sorumsuzca davranması sadece esnaf ve vatandaşları değil çiftçileri dahi olumsuz etkileyip zarara uğratıyor.

BİTLİS VALİSİ SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Düzensiz ve habersiz kesilen elektriğin vatandaşla alay eder tarzda olduğunu ifade eden Vali Öztürk, gerekli tedbirlerin alınması için uyarılarda bulundu. Bunun üzerine Vali Öztürk VEDAŞ’a bir dilekçe yazarak, “Son zamanlarda ilimizde elektrik kesintilerinin sıkça cereyan ettiği, bunun malum pek çok zarara sebebiyet verdiği günlük hayatı olumsuz etkilediği görülmektedir. Bu kadar sık düzensiz ve habersiz kesintinin arızalardan kaynaklanması mümkün değildir. Vatandaşımızla alay eder tarzda bu ölçüde elektrik kesintilerinin olmaması açısında kuruluşunuzca gereken her türlü tedbiri almanız kamu düzeni açısından da önemlidir. Konuyla ilgili olarak gerekenlerin yapılması, vatandaşın günlük hayatının olumsuz etkilenmemesi için her türlü tedbirin alınması gerekir” ifadelerine yer verildi.

VAN VALİSİ OLAYA EL ATMALIDIR

Öte yandan Vanlı esnaflar bu kadar sık kesilen elektrik kesintilerinin kendilerini zarara uğrattıklarını Van Valisi'nin biran önce bu olaya el atmasını beklediklerini söyledi.


KAYNAK: GÜNDEM VAN/Resim Çizelgesi..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.