Yakışıklı Oyuncu Çağatay Ulusoy'un imaj Değişikliği

Yakışıklı Oyuncu Çağatay Ulusoy'un imaj Değişikliği

Medcezir Oyuncularından Çağatay Ulusoy Twitter Hesabında Yeni İmaj Değişikliği Görüntüsünü Paylaştı . Ulusoy Paylaştığı Sakallı Resmi Rekor Beğeni Elde Etti . Çağatay Ulusoy Hayranları Twitter'da Güzel Yorumlar Yapmaya Devam ediyor..

Kısa bir süre önce Serenay Sarıkaya ile rol aldığı ve reyting rekorları kıran Medcezir dizisinin  yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy dizi final yaptıktan sonra imaj değişikliğine gitti. Fotoğrafladığı değişikliği Instagram'da hayranlarıyla paylaşan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy beğeni yağmuruna tutuldu. Medcezir dizisinin finalinden sonra bir aşk filminde rol alınacağı bilinen Çağatay Ulusoy son zamanlarda bu filme yoğunlaşmış durumda.

Ali Bilgin'in yönetmen koltuğuna oturacağı filmde Leyla Lidya Tuğutlu'yla başrol oynayacak olan Ulusoy, sakallı imajının fotoğrafını paylaştı. Kısa sürede paylaştığı fotoğraf yaklaşık 35 bin kişi tarafından beğenildi.Kariyerinin 2. sinema filminin çekimleri ise İstanbul'da olacak ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy bu filmde gitar çalan bir müzisyen olarak hayranları ile buluşacak.

Çağatay Ulusoy'un beğeni rekoru kıran o fotoğrafı;
yakisikli-oyuncu-cagatay-ulusoyun-imaj-degisikligi-.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.