Efsane "Diriliş Ertuğrul Gazi" dizisi bu hafta yine bir harika..!

Moğollarca hançerlenerek gebertilen zillet içindeki Emir soyhasının "Bey Bolat" lâkabıyla kendisini gizleyen "kanlı et" düşkünü yalaka Albastı'nın zehirlenmesi iyi olmadı.
 

Hem de Moğollar yerine Müslüman Türk obalarına kan kusturan bu toy deli Fişek’in Zangoç Dragos zaliminin eliyle..!

 

Yine bin bir dümenle bacısı "İlbilge Hatun’u Ertuğrul Gazi’ye veren bu Dangal'ın Artuk Beyin zamanında müdahalesiyle salâha ermesi de hoş olmuş.
 

Emir’in öldüğünü öğrenen Albastı’nın gerçek yüzünün ortaya çıkmasına daha vakit varsa da;
Bey çadırına kadar girerek Ertuğrul Gazi'yi zehirlemeye kalkışan "Zangoç" haininin defteri ne zaman dürülecek?
 

Diğer yandan Moğolların altınların bulunması konusunda görev verdikleri Albastı'nın silkelenerek kendine gelmesi gerek.!
 

Aksi halde kayınbiraderi olmasına rağmen Ertuğrul Gazi’nin gazabından kurtulamayacaktır.
 

Bilmelidir ki, bu sefer Artuk Bey tarafından kusturulması için hazırlatılan Baldıran karışımı ne bir panzehir, ne de burnuna tutulan bir "Şeytan tersi" otu bulunacaktır. 
 

Emir Bahaddin karakterine hayat veren Ali Savaşçı ile keza çok güzel bir rol çıkartan zangoç İlker Çokum'a sevgi ve saygılar...!
 

Kalın sağlıcakla..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.